Ultimate Traffic Forums Homepage
Forum Home Forum Home > Ultimate Traffic (Classic Version) Forums > General Discussion
  New Posts New Posts RSS Feed - Ut2 only showing mostly GA aircraft? (in STB 3.4x)
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Ut2 only showing mostly GA aircraft? (in STB 3.4x)

 Post Reply Post Reply
Author
Message
theskyisthelimit99 View Drop Down
Licensed Member
Licensed Member


Joined: February-11-2014
Location: United States
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote theskyisthelimit99 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Ut2 only showing mostly GA aircraft? (in STB 3.4x)
    Posted: October-17-2016 at 5:14pm
I'm running ultimate traffic 2.10 (fall 2016 update) + p3d v3.4.9.. i see traffic in super traffic board and in the p3d interface (change view.. ai traffic.. etc)..

For some reason, even with GA turned off in ut2, i only see mostly GA aircraft.  In p3d, i have the sliders at 0 for each as well.

Unsure what is going on.. i know injection is working, i do see say 30 aircraft with an airlines setting of 90%, but they are GA craft mostly (KJFK).. ( i did notice if the simulator time was not current, they would not show up, eg: 2013).

Any thoughts?

Thanks in advance
Back to Top
theskyisthelimit99 View Drop Down
Licensed Member
Licensed Member


Joined: February-11-2014
Location: United States
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote theskyisthelimit99 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: October-18-2016 at 1:24pm
The reason was i had an extra character ] in the entry in my simobjects.cfg file.. easy fix.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.203 seconds.