Ultimate Traffic Forums Homepage
Forum Home Forum Home > Ultimate Traffic (Classic Version) Forums > General Discussion
  New Posts New Posts RSS Feed - UT2 Center
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

UT2 Center

 Post Reply Post Reply
Author
Message
tonihenkel View Drop Down
Licensed Member
Licensed Member


Joined: October-26-2017
Location: Zwickaau
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tonihenkel Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: UT2 Center
    Posted: October-26-2017 at 6:20pm

Hi i have the Problem, my Ultimate Traffic in Prepar3d v4 (UT2Services.exe)  works, but i cant start the Ultimate Traffic 2 Center (UltimateTraffic2.exe). After Load the Ultimate Traffic 2 said: UT2 doesnt work.. I will reconfig the traffic percent.. Can any help me ?

Back to Top
tonihenkel View Drop Down
Licensed Member
Licensed Member


Joined: October-26-2017
Location: Zwickaau
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tonihenkel Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: November-01-2017 at 7:56pm
nobody has an idea to fix ?
Back to Top
ScottecLEMD View Drop Down
Licensed Member
Licensed Member


Joined: October-09-2011
Points: 1637
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ScottecLEMD Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: November-02-2017 at 4:18am
It doesn´t work because the mappings are all wrong for the config. There is an excellent post on the Avsim forum by Elaine Dixon which shows you how to get this working correctly. I will try and find the link.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.125 seconds.