Ultimate Traffic Forums Homepage
Forum Home Forum Home > Ultimate Traffic Live > General Discussion - Non Support Topics Only
  New Posts New Posts RSS Feed - AFCAD on UTLive
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

AFCAD on UTLive

 Post Reply Post Reply
Author
Message
mushuboeing View Drop Down
Licensed Member
Licensed Member


Joined: April-21-2013
Location: North Hollywood
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mushuboeing Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: AFCAD on UTLive
    Posted: December-19-2017 at 12:15pm

First of all great update for Prepar3D V4.
Now on AFCAD for a particular airport using these awesome payware sceneries.
Does UT Live also update the AFCAD for these airports.
For example, i have Taxi2Gate VHHH Hong Kong and all my cargo planes are parked at the passenger gates.
The cargo area are empty.


Thanks,
Kin
(KLAX)
KLAX
Back to Top
Jeff Smith View Drop Down
Admin Group
Admin Group


Joined: June-09-2005
Points: 1328
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jeff Smith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: December-19-2017 at 2:09pm
Hello Kin,

No, Ultimate Traffic Live does not update airports.


Keep the Blue Side UP!

Jeff Smith --x-O-x--
Flight One Software
Sales Support
Back to Top
Dave_YVRATC View Drop Down
Licensed Member
Licensed Member


Joined: May-27-2009
Location: Canada
Points: 1450
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dave_YVRATC Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: December-19-2017 at 2:48pm
You just need to setup the afcad for it to work with your AI.
Back to Top
Badapp1e View Drop Down
Licensed Member
Licensed Member


Joined: July-02-2017
Location: Gilbert, Az
Points: 169
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Badapp1e Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: December-19-2017 at 11:20pm
I quit using AFCAD because it is not 100% able to compile to P3Dv4.1.
So I switched to ADE (from ScuffyDuck).
It compiles to v4.1 standards and my UTL traffic is full at the gates and flights taking off and landing with no problems.

The reason?   I made the Cargo Freight facility at KPHX as close to real as I could as well as assigning the real gates to the real aircraft that service Sky Harbour.

To be specific, ADE version 1.75 is the version for P3Dv4.1.


Steve
Back to Top
Dave_YVRATC View Drop Down
Licensed Member
Licensed Member


Joined: May-27-2009
Location: Canada
Points: 1450
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dave_YVRATC Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: December-19-2017 at 11:29pm
You bet, ADE is the program to use. Currently it's on 1.76.6549. 
Back to Top
Badapp1e View Drop Down
Licensed Member
Licensed Member


Joined: July-02-2017
Location: Gilbert, Az
Points: 169
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Badapp1e Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: December-20-2017 at 12:39am
My bad Dave.  Yes.  version 1.76

Steve
Back to Top
Badapp1e View Drop Down
Licensed Member
Licensed Member


Joined: July-02-2017
Location: Gilbert, Az
Points: 169
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Badapp1e Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: December-20-2017 at 12:59am
I have traffic at Cargo section to the right front in this picture and traffic at the gates.....  and
while I was hovering a Cathay Pacific 747 was taking off to the south......

Lots of traffic......  @VHHX


Steve
Back to Top
Dave_YVRATC View Drop Down
Licensed Member
Licensed Member


Joined: May-27-2009
Location: Canada
Points: 1450
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dave_YVRATC Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: December-20-2017 at 1:15am
Old school, love it! Rode jump seat in a DC10 and 744 in to there a few times back in the 90's.
Back to Top
Jeff Smith View Drop Down
Admin Group
Admin Group


Joined: June-09-2005
Points: 1328
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jeff Smith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: December-22-2017 at 12:19pm
Originally posted by Dave_YVRATC Dave_YVRATC wrote:

Old school, love it! Rode jump seat in a DC10 and 744 in to there a few times back in the 90's.


That must have been a blast on that approach!
Keep the Blue Side UP!

Jeff Smith --x-O-x--
Flight One Software
Sales Support
Back to Top
Badapp1e View Drop Down
Licensed Member
Licensed Member


Joined: July-02-2017
Location: Gilbert, Az
Points: 169
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Badapp1e Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: December-22-2017 at 4:43pm
I almost had a chance to ride the "checkerboard."  A friend of mine who flew for Pan Am wanted to exchange flights.  He wanted me to give him a ride with the stick of the Huey (UH-1).  But I got sidetracked to Korea so it never happened. 

But I got to stick an F-4 Phantom on the same deal out of Okinawa.  Its amazing how fighter pilots or really any fixed wing pilot wants to try the choppers.

The good ole Military days.......

Steve
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.141 seconds.