Ultimate Traffic Forums Homepage
Forum Home Forum Home > Ultimate Traffic 2 for FSX > General Discussion - Non Support Topics Only
  New Posts New Posts RSS Feed - Ut2 has stopped working
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Topic ClosedUt2 has stopped working

 Post Reply Post Reply
Author
Message
julbr View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: August-18-2018
Points: 2
Direct Link To This Post Topic: Ut2 has stopped working
    Posted: November-08-2018 at 7:34am
Hey guys,
When I want to start the ut2 programm everytime there comes the error message:ut2 has stopped working, windows seach for a Solution. But in my fsx the Traffic Works greatly anymore. I really want to change some older liveries into new one for Example united or iberia to make the sim looking more realistic. But without getting into the ut2 Programm there is no Chance to so this. I really looking weeks in the Internet to find a Solution and also reinstall ut2 But After a few Time i get the error again. The Hotfix did not work as well.

I would be very Happy if someone could help me with my Problem.

Regards

Julbr
Back to Top
hanstatdg View Drop Down
Admin Group
Admin Group


Joined: May-26-2005
Location: London, UK
Points: 9273
Direct Link To This Post Posted: November-08-2018 at 10:52pm
For UT2 support, please register at
and ask your question in the forum for registered UT2 users.
David Hanstater
Administrator.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.078 seconds.