Print Page | Close Window

UTL not working on my P3DV4.

Printed From: Ultimate Traffic Forums
Category: Ultimate Traffic Live
Forum Name: General Discussion - Non Support Topics Only
Forum Description: For general information and screen captures of Ultimate Traffic Live - Not for support.
URL: http://ultimatetraffic.flight1.net/forums/forum_posts.asp?TID=17916
Printed Date: July-04-2020 at 3:14pm
Software Version: Web Wiz Forums 11.10 - http://www.webwizforums.com


Topic: UTL not working on my P3DV4.
Posted By: Danielbitt
Subject: UTL not working on my P3DV4.
Date Posted: May-22-2019 at 9:18am
I purchased Ultimate traffic live, installed it and everything seems to work. I go on P3D it says it’s all connected but I don’t see any planes. All I see is World travel some random private jets. Nothing from UTL. Could it be because P3D is on Disc D and I installed UTL on Disc C? Please help.



Replies:
Posted By: pgde
Date Posted: May-22-2019 at 11:47am
You should post this question in the Licensed User section.

-------------
Gigabyte Z97X-UD5H-BK,Blk Ed MB;Intel I7-4790K CPU;16 Gb G.Skill RAM (F3-2400); Win7 Pro; 2 - Samsung 1Tb SSDs; Toshiba 3Tb hard drive; Gigabyte Aorus 1080ti Extreme 11Gb VRAM.


Posted By: Kilo60
Date Posted: August-14-2019 at 7:58am
I had the same problem...

I turned the in game P3-D AI Traffic slider to “0” and then I got all my AI planes to show up from UT.




Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net