Ultimate Traffic Forums Homepage
Forum Home Forum Home > Ultimate Traffic 2 for FSX > General Discussion - Non Support Topics Only
  New Posts New Posts RSS Feed - Ultimate traffic live
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Ultimate traffic live

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Julietbravo52 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: October-30-2017
Location: UK
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Julietbravo52 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Ultimate traffic live
    Posted: October-30-2017 at 8:43am
I want to purchase ultimate traffic live but no idea how to get it
I don't have another traffic product installed so unsure if I needed to have purchased the previous version
I am using P3d v3 on windows 10 home
I have seen a link on a previous post about purchasing but was unclear if this was relevant for new users
Thank you
Back to Top
Jeff Smith View Drop Down
Licensed Member
Licensed Member


Joined: June-09-2005
Points: 1507
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jeff Smith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: October-30-2017 at 7:33pm
Julietbravo,

Thanks for your interest in Ultimate Traffic Live.  More information can be found here:

http://ultimatetraffic.flight1.net/forums/forum_posts.asp?TID=14653&FID=13&PR=3&title=ultimate-traffic-live-soft-release-available

Keep in mind it is an early access/pre-release version, you might encounter some issues while using this product.
Keep the Blue Side UP!

Jeff Smith --x-O-x--
Flight One Software
Sales Support
Back to Top
mikestout View Drop Down
Licensed Member
Licensed Member


Joined: March-30-2017
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mikestout Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: November-04-2017 at 9:46pm
Does UT Live work with p3d v4 and if so do I have to rework the config files. I would really really like to have this program but I failed computer science or at least I would have if I had taken any. There should be an installer by now yes? Let me know if I can get it installed easy enough I will buy it now.
Mike Stout
Back to Top
Yuyo1977 View Drop Down
Licensed Member
Licensed Member


Joined: August-08-2017
Location: Colombia
Points: 100
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Yuyo1977 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: November-04-2017 at 10:56pm
Originally posted by mikestout mikestout wrote:

Does UT Live work with p3d v4 and if so do I have to rework the config files. I would really really like to have this program but I failed computer science or at least I would have if I had taken any. There should be an installer by now yes? Let me know if I can get it installed easy enough I will buy it now.


UTL is going to be an amazing product! But, this is to recall on you that the actual software is a BETA, with many many issues that, -yes-, the developer is trying to resolve, and -yes-, you will need to rework many things for now on p3d 4.1, wich, -yes-, is pretty annoying for us the non geniuses...

... Our hope is that the official and final release will be ready for a nice Christmas!

Best regards, Im a user.
Back to Top
mikestout View Drop Down
Licensed Member
Licensed Member


Joined: March-30-2017
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mikestout Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: November-07-2017 at 10:17pm
Thanks Yuyo I have been waiting for this product and I will buy as soon as its ready. Tired of not seeing other aircraft at the great pay ware airports I fly into but cant stand the default planes provided. I would buy it now and try but I just bought KSLC from PacSim and it took me three days to get it installed. Their installer works fine but I was screwing it up somehow. So I better not give it a try!
Mike Stout
Back to Top
ScottecLEMD View Drop Down
Licensed Member
Licensed Member


Joined: October-09-2011
Location: Madrid
Points: 2821
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ScottecLEMD Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: November-08-2017 at 4:46am
Originally posted by mikestout mikestout wrote:

Does UT Live work with p3d v4 and if so do I have to rework the config files. I would really really like to have this program but I failed computer science or at least I would have if I had taken any. There should be an installer by now yes? Let me know if I can get it installed easy enough I will buy it now.


There is an installer which works perfectly well, just make sure you run it as administrator and that you turn off your anti-virus for the installation. NO tweaking is required, despite what you might read elsewhere.
Back to Top
mikestout View Drop Down
Licensed Member
Licensed Member


Joined: March-30-2017
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mikestout Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: November-15-2017 at 3:51am
Thanks for the info I think I will go ahead and give it a try.
Mike Stout
Back to Top
999sharris View Drop Down
Licensed Member
Licensed Member


Joined: May-11-2015
Location: London UK
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote 999sharris Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: November-16-2017 at 6:10am
Hi Guys,

What is the latest update and where can I find it?

Many Thanks
Simon
Simon Harris
Back to Top
mikestout View Drop Down
Licensed Member
Licensed Member


Joined: March-30-2017
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mikestout Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: November-17-2017 at 1:27am
One more dumb question. I want to buy UT Live do I buy it form Flight1 cause all I can find there is UT 2. I am buying for P3D v4.
Mike Stout
Back to Top
rrtraxx13 View Drop Down
Licensed Member
Licensed Member


Joined: September-17-2018
Location: Chicago
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rrtraxx13 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: September-17-2018 at 8:06pm
How about the "no registration license??? When I PURCHASED this it worked, now it NO LONGER WORKS. time for a refund since all other access to HELPING forums is locked out. Either support your product or refund. Seeing a trend in these open forums, lack of support....
Back to Top
freelancer View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group


Joined: May-26-2005
Points: 2125
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote freelancer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: September-17-2018 at 9:08pm
You have to register your purchase to access the Licensed Member support area. There is a link at the top of the forum page. Here is the link.
Mark
P3D v4.4
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.094 seconds.