Print Page | Close Window

Program not opening

Printed From: Ultimate Traffic Forums
Category: Ultimate Traffic (Classic Version) Forums
Forum Name: Technical Support For FS9 and FS2002
Forum Description: For technical questions, including usage, installation, etc.
URL: http://ultimatetraffic.flight1.net/forums/forum_posts.asp?TID=13943
Printed Date: November-26-2020 at 9:42am
Software Version: Web Wiz Forums 11.10 - http://www.webwizforums.com


Topic: Program not opening
Posted By: MR Chi city
Subject: Program not opening
Date Posted: June-04-2015 at 4:31pm
Good afternoon,
I have installed Ultimate Traffic for FS 2004. Right now I am having trouble getting the program to open, it will not get past the "Updating Reg Number Assignment Data" part of the launch. I wait sometimes 20 to 30 minutes but nothing happens and it is still there. Can someone please tell me what is going on and how I can fix this. The operating system I am using is Windows 7.



Replies:
Posted By: Jeff Smith
Date Posted: June-05-2015 at 3:35am
Hello,

Where do you have FS2004 installed?  

Do you have UAC set to its lowest setting in Windows 7?


-------------
Keep the Blue Side UP!

Jeff Smith --x-O-x--
Flight One Software
Sales Support


Posted By: Cstev225
Date Posted: May-04-2020 at 1:00am
Same thing happened to me. Try running as administrator. That worked for me



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net